HIBF Pre Season Challenge | Nu öppnar vi för HIBF Pre Season Challenge 2016!
15920
single,single-post,postid-15920,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Nu öppnar vi för HIBF Pre Season Challenge 2016!

04 Feb Nu öppnar vi för HIBF Pre Season Challenge 2016!

Efter fjolårets succé öppnar vi nu upp anmälan för 2016 års HIBF Pre Season Challenge. Ifjol lockade vi hela 12 lag som gjorde upp om den åtråvärda titeln, där Palmstaden IK från Trelleborg drog det längsta strået och stod som slutsegrare. Extra roligt är de internationella inslagen där vi ifjol fick besök av UHC Pfannenstiel ifrån Schweiz samt Vanlöse från Danmark. I år siktar vi på ännu fler utländska lag, där vi även har pågående diskussioner med några lag från Bundesliga i Tyskland.

Detta året siktar vi även på att få ihop en damklass, så att vi blir en heltäckande turnering för både herr- och damlag. Tillsammans skapar vi en försäsongsturnering där vi får minst 4 jämna matcher mot intressanta lag, chansen att över en helg svetsa samman laget inför den stundande seriepremiären samt att vi ska ha otroligt roligt under tiden.

I år siktar vi på att locka 16 herrlag och 8 damlag varav minst 4 lag från utlandet, så att v får in ett lite extra spännande och utmanande moment. Vi har i år även tillgång till Halörhallen (byggdes ut under fjolåret) vilket är ett otroligt lyft för turneringen, och det är här vårt center kommer vara. En hall som tar 1200 personer, utrustad med all teknik som krävs för att göra otroliga arrangemang. Detta kommer ni alla få känna på under söndagens finalspel!

Under denna helgen ska vi även försöka få in en het och spännande match där vårt A-lag tar emot något av de stora lagen i Sverige, så att ni även får se en innebandymatch av väldigt hög kvalité med en hel del duktiga lirare.

Detta blir en turnering ni inte vill missa – så in och anmäl er nu!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.