HIBF Pre Season Challenge | Lomma FBC klara för HIBF Pre Season Challenge 2016!
15925
single,single-post,postid-15925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Lomma FBC klara för HIBF Pre Season Challenge 2016!

01 Mar Lomma FBC klara för HIBF Pre Season Challenge 2016!

Först ut att anmäla sig till årets herrturnering är Lomma FBC som hela 2 minuter efter vårt första utskick skickade in en anmälan. Lomma FBC var med även förra året och vi tar det som en komplimang att man anmäler sig så snabbt efter att vi öppnat upp för anmälan!

Vi tog oss ett snack med deras tränare, den välkände Martin ”monza” Månsson…

Varmt välkomna till årets upplaga av HIBF Pre Season Challenge. Ni var med även förra året, vad är det som får er att komma tillbaka även detta år?

Turneringen håller bra klass och förra året var många bra lag med så vi hoppas på en liknande uppslutning samt att datumet för turneringen ligger perfekt till för vår försäsongsplanering.

Ni tampas i skrivande stund om en plats upp till div. 2, hur går tankarna inför avslutningen?

Vi siktar på att vinna de 2 sista matcherna och sedan får vi hoppas att Höllviken med Crille och co. gör sin plikt och slår IBK Finn på onsdag. Jag tror serien kommer att avgöras på målskillnad så det gäller att stänka dit en del kassar i de 2 sista matcherna.

Vad är det ni vill få ut av att vara med på en försäsongsturnering? 

Framförallt är det matchtempot man vill få upp så man är förberedd till seriestarten. Ett perfekt tillfälle att testa eventuella nyförvärv.

Vad skulle du vilja hälsa de som just nu går i tankarna att eventuellt anmäla sig till HIBF Pre Season Challenge?

Anmäl er om ni är ett bra lag ;)

Vilket lag skulle du helst vilja utmana i årets upplaga av HIBF Pre Season Challenge?

Jag skulle helst vilja utmana Gårdarike IBK, då jag känner för att ännu en gång visa min gode vän Johan Wickström vem det är som bestämmer! ;)

Stort tack för er anmälan och ni är varmt välkomna till turneringen!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.