HIBF Pre Season Challenge | Även FC Helsingborg H2 återkommer till HIBF Pre Season Challenge!
15937
single,single-post,postid-15937,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Även FC Helsingborg H2 återkommer till HIBF Pre Season Challenge!

07 Apr Även FC Helsingborg H2 återkommer till HIBF Pre Season Challenge!

Det står nu klart att FC Helsingborgs mycket talangfulla HJ18 lag kommer till HIBF Pre Season Challenge. Ett lag som nyligen avancerade till Div. 2 med ett lag enbart bestående av talangfulla juniorer, som inte förlorade en seriematch efter December månad!

Ett härligt tillskott i årets turnering där ni kan räkna med mycket fart och fläkt! Vi ställde ett par frågor till lagets ledare Joel Olofsson…

Varmt välkomna till HIBF Pre Season Challenge! Ni var med även ifjol, vad var det som fick er att anmäla er även detta år?

Tack så mycket! Det är ett bra koncept där man får möta lag på en bra nivå. Förra året var vi med för att våra juniorer skulle få erfarenhet av seniorspel. Till detta året handlar det att förbereda dem inför större utmaningar samt slussa in nya juniorer till seniorspel.

Ni har precis tagit steget upp i div. 2 med enbart juniorspelare. Vad är det som gjort att ni lyckats så bra denna säsongen?

Vi har förfogat över ett väldigt seriöst och målmedvetet lag. Trots en trög start på säsongen kunde vi vända trenden och förlorade inte en match i serien från december. Det tog tid att ställa om från juniorspel till seniorspel och just därför är det viktigt att matcha så mycket som möjligt mot kvalitativt motstånd vilket vi hoppas få i HIBF Pre Season Challenge.

Vad är det ni vill få ut av er medverkan i HIBF Pre Season Challenge?

Vi kommer att ha ny tränare och många nya ansikten som kommer vara i lindan av sina seniorkarriärer. Vi vill att dem ska få erfarenhet av tuffa matcher samt att kunna spela ihop laget.

Vad skulle du vilja hälsa till de som just nu går i tankarna att anmäla sig till årets turnering?

Till de lagen tycker jag bara att de ska anmäla. Sig turneringen blir inte bättre än sitt startfält. Det är ett enkelt och smidigt sätt att få spela kvalitativa matcher. Förhoppningsvis även mot nya spännande lag. Som förra året fick vi möta ett Schweiziskt lag vilket var en kul erfarenhet.

Vilket lag skulle du helst vilja utmana i årets turnering?

Då skulle jag vilja utmana Tony Taijala och hans Copenhagen FC

Klara lag herrklassen 2016:

- FC Helsingborg (Div. 2)

- Lomma FBC (Div. 2)

- Hvidovre Attack (Danska Elitserien)

- Höllviken IBK (Div. 3)

- Höllviken IBF (Div. 3)

- Palmstaden IK (Div. 1)

Klara lag damklassen 2016:

- Höllviken IBF (Div. 3)

- Hvidovre Attack (Danska Elitserien)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.