HIBF Pre Season Challenge | IBK Lund H3 klara för HIBF Pre Season Challenge!
15943
single,single-post,postid-15943,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

IBK Lund H3 klara för HIBF Pre Season Challenge!

08 Apr IBK Lund H3 klara för HIBF Pre Season Challenge!

Återigen är det ett lag som väljer att återkomma till HIBF Pre Season Challenge, nämligen IBK Lund H3. Ett bevis på att vår turnering håller en hög klass och är en perfekt utmaning inför det stundande seriespelet. Vi tog oss ett snack med lagets tränare Ander Jönsson…

Varmt välkomna till HIBF Pre Season Challenge! Ni var med även ifjol, vad var det som fick er att anmäla er även detta år?

Tack! 

Det som fick oss att anmäla oss till turneringen detta året var att vi anser att vi får en bra försäsongsturnering och får möta bra lag. Dessutom att få möta lag både högre upp i seriesystemet, men lag från andra distrikt och länder. 

Ni hade en aningen tuff säsong i årets div. 3 . Vad ska ni göra till nästa säsong för att ta er upp några placeringar?

Det är sant vi hade det tufft, men spelade stundtals riktigt bra mot en del lag. Vi klarade oss kvar i div. 3 genom ett bra genomfört kval. Det som behövs är att vi gör fler mål och vinner de matcher vi måste vinna. Dessutom så kommer vi starta ett JAS lag nästa säsong och därifrån kommer vi ta upp en del spelare som är enormt duktiga. Samt att vi måste bli lite mer noggranna i försvaret och att vi vågar äga mer boll i anfallsbiten.

Vad är det ni vill få ut av er medverkan i HIBF Pre Season Challenge?

Det vi vill få ut av turneringen är att binda hopa laget ännu mer och att vi får testa lite yngre spelare. Dessutom så vill vi sätta vårt försvar ännu mer, vi har ett bra försvar, men man kan alltid bli bättre på allt. 

Vad skulle du vilja hälsa till de som just nu går i tankarna att anmäla sig till årets turnering?

Att det är bara till att anmäla sig, turneringen är bra genomförd och har en bra kvalitét både på lagen, domare och funktionärer. Samt att man har kul tillsammans! 

Vilket lag skulle du helst vilja utmana i årets turnering?

Malmhaug skulle vara kul att få möta dem igen, då vi mötte dem förra året.

Om det inte går så gärna Lomma då Monza som är tränare där är en riktigt god vän och min förra arbetsgivare på Innebandyesset.

Klara lag herrklassen 2016:

- FC Helsingborg (Div. 2)

- Lomma FBC (Div. 2)

- Hvidovre Attack (Danska Elitserien)

- Höllviken IBK (Div. 3)

- Höllviken IBF (Div. 3)

- Palmstaden IK (Div. 1)

- IBK Lund (Div. 3)

Klara lag damklassen 2016:

- Höllviken IBF (Div. 3)

- Hvidovre Attack (Danska Elitserien)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.