HIBF Pre Season Challenge | DET DANSKA STORLAGET BENLÖSE ÄR KLARA FÖR HIBF PRE SEASON CHALLENGE 2017!
16015
single,single-post,postid-16015,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

DET DANSKA STORLAGET BENLÖSE ÄR KLARA FÖR HIBF PRE SEASON CHALLENGE 2017!

benlöse

30 Mar DET DANSKA STORLAGET BENLÖSE ÄR KLARA FÖR HIBF PRE SEASON CHALLENGE 2017!

Vi kan mycket glädjande meddela att det danska storlaget Benlöse återigen bestämt sig för att medverka i årets upplaga av HIBF Pre Season Challenge. Benlöse som vann den danska grundserien i överlägsen stil är nu mitt uppe i slutspelet och har precis kvalificerat sig för semifinal.

Ett av danmarks bästa, om inte det bästa, är redo att utmana oss och deras tränare Jens Hagbarth säger följande inför årets turnering…

 

Varmt välkomna till HIBF Pre Season Challenge! Ni var med även ifjol, vad var det som fick er att anmäla er även detta år?

Detta var ett perfekt upplägg för oss inför denna säsongen. Vi fick chansen att möta många bra lag och samtidigt svetsa samman truppen. Vi hade en mycket trevlig helg där vi både socialt och sportsligt fick ut precis det vi ville av helgen. Tyvärr blev det förlust i finalen, så revanschlusten detta året är stor!

Ni vann årets grundserie i den danska elitserien och är just nu inne i ert slutspel. Vad är målsättningen denna säsong?

Givetvis är det att vinna! Detta året är det vår tur att bli Danmarks bästa lag och vi har visat i grundserien att vi har det bästa laget. Dock blir det slutspel nu och allt kan hända så vi måste fortsätta att jobba hårt för att nå hela vägen!

I förra årets turnering gick ni hela vägen till final där ni förlorade mot Höllvikens U-lag. Tyckte du spelet här i Sverige skiljer sig något från spelet i Danmark?

Jag tycker att spelet i Sverige är lite mer tekniskt och taktiskt medens det i Danmark är mer fysiskt och bjuder upp till mer spelvändningar. Därför är det extra nyttigt för oss att prova på denna typ av innebandy. 

Vad är det ni vill få ut av er medverkan i HIBF Pre Season Challenge?

Vi vill få en helg där vi kan utvecklas både sportsligt och socialt som grupp. Vi får många matcher mot bra lag där vi kan passa på att träna på de saker vi vill utveckla inför säsongen. Mellan matcherna och på kvällen får vi tid till att hitta på lite roliga saker tillsammans, på så sätt växer gruppen sig starkare.

Vad skulle du vilja hälsa till de som just nu går i tankarna att anmäla sig till årets turnering?

Det är bara att anmäla sig! Ni kommer att få många bra matcher och möjligheter att slipa på detaljerna i ert spel. Dessutom är det väldigt bra arrangerat!

Vilket lag skulle du helst vilja utmana i årets turnering?

Jag skulle gärna vilja utmana våra danska kollegor Copenhagen, det hade varit kul att se vilka av oss som presterar bäst mot de svenska lagen =)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.